Family Tradition

Family Tradition
Family Tradition

Family Tradition

Welkom bij de Family Tradition, de restaurants & hostellerie van de familie Dendooven, waar ze de levensgenieters culinair in de watten leggen. In de beste Vlaamse traditie word je hier ontvangen en tafel je in een gezellige sfeer met een ongedwongen service en uitstekende gerechten. 

Volgende
Family Tradition
Julia’s Brugge

Julia’s Brugge

JULIA’S is een ode aan het vakmanschap, wilskracht en vooruitstrevende ideeën van grootmoeder Julia. JULIA’S is familietraditie, kwaliteit en oeroude waarden. Een plaats waar de Vlaming thuis is.

 

Bij Julia’s Brugge kan u terecht voor zowel een uitgebreid diner als een snelle lunch. Wekelijks voorzien we een lunchmenu voor onze klanten, maar er kan te allen tijde ook gekozen worden voor het suggestiemenu of een gerecht aan de kaart.

 

Julia kenmerkte haar leven met geloof, eenvoud, behulpzaamheid en bovenal veel liefde. Ze ontdekte haar passie voor koken waar ze enkel gebruik maakte van producten van de eigen boerderij, de korte keten 'avant la lettre'! Door de jaren heen verfijnde ze vele gerechten tot heuse familiegeheimen met een eigen touch.

Volgende
Family Tradition
Julia's Vlissegem

Julia's Vlissegem

Julia kenmerkte haar leven met geloof, eenvoud, behulpzaamheid en bovenal veel liefde. Ze ontdekte haar passie voor koken waar ze enkel gebruik maakte van producten van de eigen boerderij,
de korte keten 'avant la lettre'! Door de jaren heen verfijnde ze vele gerechten tot heuse familiegeheimen met een eigen touch. 

Nu, meer dan honderd jaar en vier generaties later, blijft koken een familieaangelegenheid. Op vandaag staat Julia synoniem voor een diepgewortelde traditie. 

Volgende
Family Tradition
Njord

Njord

Restaurant NJORD bevindt zich op de zevende (en achtste) verdieping van het ABC Cruisegebouw. Op 40 meter hoogte zuigen de 7 m hoge ramen meteen alle aandacht en bieden een prachtig uitzicht op de zee, de (jacht)haven van Zeebrugge, en op het Brugse ommeland. Door de laagbouw in Zeebrugge kan je aan de ene kant kijken tot in Oostende en aan de andere kant tot in Cadzand. Daarbij komt dat de skyline van Zeebrugge met zijn vele lichtjes ’s avonds prachtig is.
 

We hebben een houtgrill, wat je niet vaak ziet in een restaurant dat zich op veertig meter hoogte bevindt, en daarop grillen we staartvis, kreeft, zeetong of roggevleugel. Op zijn Scandinavisch: geen zware sausen, niet te veel show. Puur natuur. 

Volgende
Family Tradition
Hostellerie Hof Ter Doest

Hostellerie Hof Ter Doest

Hostellerie Hof Ter Doest biedt u 6 prachtig vakkundig gerestaureerde kamers. Jij verblijft ofwel in de stijlvolle Vincent Doenskamer, de Willem Van Saeftinge kamer, de Nicolaas de Rooverkamer, de Lucas de Vriese kamer, de abt Haket kamer ofwel in de Jakob Moermankamer genoemd naar figuren die de geschiedenis van Ter Doest gemaakt hebben. De suites zijn erg ruim en licht, met mooie houten balken die in het plafond verwerkt zijn. Je hebt een afgesloten toilet, maar de rest van het sanitair is in het interieur ingewerkt, waardoor het gevoel van ruimte nog versterkt wordt.

Volgende
Family Tradition
Restaurant Ter Doest

Restaurant Ter Doest

De keuken van Hof Ter Doest biedt u een uitgebreid menu van maritieme specialiteiten: paling, zeetong, oesters, kreeft, Zeebrugse garnalen... Onze vivier voor de oesters en de kreeften is altijd voorzien van vers zeewater.


Fazant en patrijs zijn onze grote toppers in het wildseizoen. Maar ook onze vleesgerechten, vaak van onze eigen dieren, vallen zeker in de smaak. Hof Ter Doest beschikt immers over een eigen boerderij met 80 ha weiland en zo’n 300 dieren, waarvan alleen het allerbeste wordt gebruikt.


Hof Ter Doest staat bekend voor zijn uitgelezen wijnen. Alle grote wijnhuizen zijn vertegenwoordigd in onze kelder, inclusief de bekende restaurantklassiekers. In onze uitgebreide wijnkaart vindt u vast en zeker uw keus.

Volgende

Contacteer ons

Naar boven